Splošni pogoji

Nahajate se na spletnem mestu Združenje za MOČ, Ljubljana, www.zamoc.si. Vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo ti splošni pogoji. Z vstopom na spletno mesto potrjujete, da ste z njimi seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo. Združenje za MOČ si pridržuje pravico, da te splošne pogoje brez obvestila spremeni ali dopolni.
Vse podatke in informacije, objavljene na spletnem mestu www.zamoc.si, je treba pred uporabo obvezno preveriti pri naših sodelavkah. Združenje za MOČ pravilnosti in točnosti teh podatkov namenja veliko pozornosti in jih redno preverja ter ažurira, ker pa se ti lahko spremenijo tudi v obdobju med dvema ažuriranjema, Združenje za MOČ za njihovo ažurnost in točnost ne prevzema nobene odgovornosti, prav tako pa ne daje nikakršnih garancij za celovitost ali pravilno interpretacijo posredovanih informacij. Enako velja tudi za vse druge spletne strani, ki so lahko dostopne preko hipertekstovnih povezav. Zveze s tovrstnimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost, saj Združenje za MOČ zanje odgovornosti ne prevzema.
Podatki na spletnem mestu so informativne narave, zato Združenje za MOČ ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih je morebiti prišlo zaradi časovnih neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov. Vsebine, ki so objavljene na tem spletnem mestu ali povezanih spletnih straneh, torej lahko vsebujejo netočnosti, tipkovne, slovnične ali tipografske napake. Združenje za MOČ lastno odgovornost zanje izrecno izključuje.
Združenje za MOČ vsebin spletnega mesta ni zavezan posodabljati, jih pa lahko kadar koli in brez predhodnega obvestila spremeni. Združenje za MOČ si tako pridržuje pravico do spreminjanja in dopolnjevanja vsebin.
To spletno mesto je intelektualna lastnina Združenja za MOČ. Vse informacije, podatki, produkti in opisi storitev ter druga vsebina, vključno z vsemi računalniškimi programi, ki so na voljo na spletnem mestu, so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Uporabniki jih ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati za komercialne namene.
Slike oseb, predmetov, krajev in druge slike, prikazane na spletnem mestu, so last Združenje za MOČ ali pa so objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršna koli uporaba teh slik brez pisnega dovoljenja lastnika je prepovedana in predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine ali predpisov o varstvu osebnih podatkov.
Blagovne znamke, logotipi in storitvene znamke (zaščitni znaki), ki so prikazani na spletnem mestu, so last Združenje za MOČ ali tretjih oseb. Uporabniki jih brez pisnega dovoljenja Združenje za MOČ oziroma lastnika zaščitnih znakov ne smete uporabljati. Vloge z obrazložitvijo namena uporabe podatkov s tega naslova pošljite na naslov:

Naziv podjetja: Združenje za MOČ
Naslov: Barjanska cesta 66, 1000 Ljubljana
Elektronski naslov: info@zamoc.si

Kontaktna telefonska številka: +386 (0)41 204 949

Združenje za MOČ si pridržuje pravico, da se v primeru kršenja teh splošnih pogojev posluži vseh pravnih sredstev in pravic, vključno s pravico do blokiranja dostopa do spletnega mesta z določenega spletnega naslova.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov
Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: ime in priimek, naslov prebivališča, elektronski naslov in drugi podobni podatki. Spletna stran Združenja za MOČ ne zbira vaših osebnih podatkov razen spletnega identifikatorja (IP-naslov), če to sami omogočate. Spletna stran bo uporabila vaše osebne podatke (IP-naslov) izključno zaradi tehničnih razlogov, da vam zagotovi dostop do informacij in za normalno delovanje spletne strani.

Nastavitve zasebnosti

Ob prvem obisku spletne strani oziroma spodaj levo na spletni strani lahko kadarkoli spremenite nastavitve piškotkov in s tem nastavite želeno zasebnost.

Neposredno trženje
Za namene neposrednega trženja upravljavec ne uporablja nobenega osebnega podatka (IP-naslova).

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam
Upravljavec ne posreduje osebnih podatkov uporabnikov (IP-naslova) tretjim osebam.