Skupine za samopomoč

Skupine so namenjene vsem, ki želite v varnem, zaupnem in anonimnem prostoru povedati svojo zgodbo, pridobiti zaupanje, samozavest, moč, nadzor nad lastnim življenjem, samospoštovanje in identiteto. V njej se srečujejo žrtve, ki ste preživele spolno zlorabo in se s posledicami soočate v odrasli dobi. V skupini lahko predelujete stiske in ovire ter se soočite s posledicami. Namen skupine za samopomoč je vzpostavitev osebnega stika in izmenjava izkušenj z drugimi članicami. Stiske, vprašanja, izkušnje in probleme boste imele možnost deliti s tistimi, ki vas lahko resnično razumejo. Delo v skupini poteka v preko skupinskega pogovora, ki ga usmerja koordinatorka.

 

Skupina poteka dvakrat mesečno v popoldanskih urah. Skupine razpišemo večkrat letno. V skladu s prijavami in izraženimi potrebami oblikujemo oziroma razpišemo starostno prilagojene skupine, skupino za moške žrtve spolne zlorabe in podporno skupino za starše in partnerje spolno zlorabljenih oseb.

 

Udeležba v skupini za samopomoč je brezplačna. Za podrobnejše informacije o skupinah za samopomoč nas kontaktirajte preko telefona 080 28 80 ali 041 20 49 49, elektronske pošte info@zamoc.si ali našega FB profila @SkupajZaMoc.

Call Now Button Scroll to Top