Sem mladostnica ali odrasla oseba … in nekaj se mi je zgodilo …

Zavedajte se, da nasilje nad vami ni nikoli vaša krivda! Če se soočate z občutki zmedenosti, sramu, krivde, nemoči, žalosti in strahu, ali ne veste, kaj storiti in kako naprej, nas pokličite na telefon 041 20 49 49 ali 080 28 80 oziroma nam pošljite sporočilo na elektronski naslov info@zamoc.si ali FB profil @SkupajZaMoc.

 

Naše svetovalke se bodo pogovorile z vami in skupaj boste opredelili svoje osnovne potrebe in želje. Lahko se odločite za osebni pogovor v naši svetovalnici, preko katerega boste dobili podrobnejše informacije o spolnem nasilju, posledicah, svojih pravicah in možnih oblikah podpore in pomoči, ki jo naše društvo nudi vsem, ki se soočate s spolnim nasiljem. V osebnem pogovoru lahko skupaj prepoznavamo in opredelimo težavo, spoznamo vaša pričakovanja, želje in potrebe ter skupaj iščemo možne rešitve, načrtujemo nadaljnje korake in prihodnje sodelovanje.

 

V skladu s svojimi potrebami se lahko odločite za vključitev v psihosocialna svetovanja, skupine za samopomoč ali zagovorništvo. Pri načrtovanju se vedno prilagajamo vašemu tempu in zmožnostim. V procesu pomoči in podpore vam po vaši želji zagotavljamo popolno anonimnost. Vse oblike pomoči so brezplačne.

Call Now Button Scroll to Top