Prosto delovno mesto v Mariboru

Združenje za MOČ objavlja prosto delovno mesto strokovne delavke v socialnem varstvu za določen čas – do 31.12.2022 v Mariboru za polovični delovni čas ali preko študentske napotnice.

 

Zaposlitev na programu »Celostna psihosocialna pomoč žrtvam spolnega nasilja in drugih oblik nasilja« obsega pomoč in podporo žrtvam spolnega nasilja. Delovne naloge vključujejo svetovanje po telefonu, spletno svetovanje, osebne pogovore z osebami z izkušnjo spolnega nasilja, zagovorništvo, sodelovanje z institucijami, delo na spletnih medijih in vodenje splošne administracije. Iščemo zanesljivo, resno in empatično osebo, z občutkom za delo z ranljivimi osebami.

 

Pogoji za prijavo na razpisano delovno mesto:

  • Ustrezna izobrazba po 69. členu ZSV (socialno delo, pedagoške smeri in specialne pedagoške discipline, psihologija,…) – zaključena najmanj 6. stopnja
  • Minimalno 2 leti delovnih ali prostovoljskih izkušenj na področju dela z mladimi ali odraslimi ljudmi iz ranljivih skupin
  • Prednost: opravljen izpit iz socialnega varstva in izkušnje pri delu z žrtvami nasilja

Delo poteka za polovični delovni čas v svetovalnici v Mariboru. Delovni čas je po dogovoru, začetek dela je takoj oziroma v najkrajšem možnem času.

 

Zainteresirane kandidatke naj pošljejo prijavo s priloženimi dokazili na elektronski naslov info@zamoc.si. Več informacij: 041 20 49 49 (Mitja). Rok za prijavo je 16.3.2022.

Call Now Button Scroll to Top