Ali nam lahko pomagate?

V letih 2020 in 2021 smo na Združenju za MOČ beležili občuten porast otrok, mladostnikov in staršev, ki so se na nas obrnili po pomoč in podporo. Epidemija COVID-19 je povzročila porast psihosocialnih stisk med mladimi in odraslimi, ki so doživeli spolno nasilje in druge oblike nasilja. Ob povečanju psihosocialnih stisk smo morali občutno razširiti naše delovanje in naši prostori so postali premajhni za vse dejavnosti. Tako smo se ob vse večjem povpraševanju po naših storitvah odločili za selitev v večje prostore na Barjanski cesti v Ljubljani.

 

Istočasno se je pokazala velika potreba po prostoru, ki bi bil specifično prilagojen za otroke in mladostnike, saj so ravno mladi tisti, pri katerih je v času epidemije prišlo do največjih stisk. Ob selitvi v nove prostore smo tako sprejeli odločitev, da vzpostavimo varno sobo za otroke in mladostnike. Torej poseben prostor, prilagojen potrebam mladih, prostor, kjer bi lahko spregovorili o spolni zlorabi in dobili ustrezno psihosocialno pomoč v obliki svetovanj in delavnic.

 

Ker so naše storitve brezplačne in smo pri vzpostavitvi varne sobe povsem odvisni donacij, želimo povabiti vse posameznice in posameznike, da nam s svojimi prispevki pomagate ustrezno urediti prostore za izvedbo psihosocialnih svetovanj in delavnic. Z vašo pomočjo bi uredili otrokom in mladostnikom prijazen prostor, kjer bi se najmlajši z izkušnjo spolnega nasilja ob ustrezni pomoči in podpori znova postavili na svoje noge in okrevali. S tem bi jim omogočili, da ponovno zaživijo svoje življenje brez stisk, ki bi jih omejevale na poti odraščanja.

 

Zbrati želimo 7.000 evrov, ki nam bodo omogočili nakup opreme, pohištva, igrač in pripomočkov za izvedbo svetovanj in delavnic. Ali nam lahko namenite 10, 20 ali 40 evrov ali drugo vsoto po vaši izbiri? S prispevkom bi izjemno prispevali k uresničitvi našega cilja. Vsak prispevek je dobrodošel, vsak evro šteje. Zbrana sredstva bomo v celoti namenili ureditvi večnamenske sobe za otroke in mladostnike. Za vsak prispevek se iskreno zahvaljujemo!

 

Skupaj zmoremo, skupaj za MOČ!

 

Podatki za nakazilo:

Združenje za MOČ

 

IBAN: SI56 2900 0005 5106 818

Banka: UniCredit Banka Slovenija d. d.

Namen: Donacija

Koda namena: CHAR

Call Now Button Scroll to Top